Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Houten vloeronderhoud

Preventief onderhoud is de sleutel tot het behoud van een houten vloer. Dit betekent dat er preventief handelingen worden verricht om schade te voorkomen voordat deze optreden. Door de vloer regelmatig professioneel te laten reinigen, worden kleine deeltjes verwijderd die anders krassen en slijtage veroorzaken.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Vloeronderhoud in uitvoering

Wat is houten vloeronderhoud?

Onder houten vloeronderhoud vallen alle activiteiten die worden uitgevoerd om de vloer in goede staat te houden. Dit omvat het regelmatig reinigen, beschermen tegen slijtage en krassen, en het aanbrengen van een afwerkingslaag zoals lak, olie of was of de vloer te beschermen tegen vocht. Door het periodiek onderhouden van de houten vloer verleng je de levensduur. Ook behoudt je de authentieke en robuuste uitstraling van de vloer. Balans Schoonmaak beschikt over de juiste kennis en materialen om vloeronderhoud uit te voeren.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom houten vloeronderhoud uitbesteden?

Bij Balans Schoonmaak zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van houten vloeren. Het uitbesteden van het vloeronderhoud levert kostbare tijd op die besteed kan worden aan belangrijkere zaken. Het wekelijks uitvoeren van klein onderhoud is al een goede basis. Hieronder valt de reguliere schoonmaak om dagelijkse slijtage te voorkomen, zoals stofzuigen en dweilen.

Daarnaast wordt er aangeraden om jaarlijks groot onderhoud uit te laten voeren. Na verloop van tijd verliest een houten vloer zijn glans en vertoont het kleine beschadigingen. Onder groot onderhoud valt het repareren van beschadigingen en het polijsten van de vloer. Ook is het uitbesteden van de werkzaamheden buiten kantoortijden voor ons geen probleem.

Schoonmaakbranches Balans Schoonmaak
Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wat zijn de kosten voor houten vloeronderhoud?

De kosten voor houten vloeronderhoud zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het pand, het type vloer en de afwerking van het hout. Bij Balans Schoonmaak werken we met offertes op maat die passen bij jouw specifieke situatie. Dit stelt ons in staat om altijd een scherpe prijs te bieden en een op maat gemaakt plan op te stellen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Naast houten vloeronderhoud kan je ook gebruikmaken van een van onze andere schoonmaakdiensten.

Wil je weten wat de kosten zijn van het schoonmaakonderhoud voor jouw pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Schoonmaker in Almere
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.