Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Houten vloeronderhoud

Het kwalitatief onderhouden van een houten vloer verlengt de levensduur en zorgt op de lange termijn voor minder kosten en een mooiere uitstraling. Preventief onderhoud is de sleutel tot het behoud van een houten vloer. Dit betekent dat er preventief handelingen worden verricht om schade te voorkomen voordat deze optreden. Door de vloer regelmatig professioneel te laten reinigen, worden kleine deeltjes verwijderd die anders krassen en slijtage veroorzaken.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Waarom is professioneel houten vloeronderhoud belangrijk?

Een houten vloer is een natuurlijk materiaal met een authentieke en robuuste uitstraling. Het voegt warmte en karakter toe aan elke ruimte. Om de uitstraling en levensduur ervan te behouden, is professioneel onderhoud van essentieel belang. Het wekelijks uitvoeren van klein schoonmaakonderhoud is een goede basis. Het stofzuigen voorkomt dat vuil in de vloer trekt en verwijderd de kleine deeltjes die krassen en slijtage veroorzaken.

Echter, moet er ook regelmatig groot onderhoud plaatsvinden. Na verloop van tijd verliest een houten vloer zijn glans en vertoont het kleine beschadigingen. Het is dan tijd om de houten vloer te schuren en opnieuw te oliën. Bij dit proces wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, waardoor eventuele krassen en vlekken verdwijnen. Het aanbrengen van olie zorgt vervolgens voor een nieuwe beschermende laag. Dit geeft de houten vloer een mooie, frisse uitstraling. Een specialist beschikt over de juiste kennis en materialen om de vloer grondig te reinigen en eventuele beschadigingen te herstellen.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Wat zijn de voordelen van houten vloeronderhoud?

Een houten vloer is een investering die zorg en aandacht verdient. Het uitbesteden van het onderhoud van de houten vloer van jouw pand biedt niet alleen gemak, maar is ook een strategische zet. De grondige reiniging en beschermende behandeling resulteert in een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook langer meegaat.

Langere levensduur

Na verloop van tijd slijten houten vloeren. Het goed onderhouden van de vloer verlengt de levensduur, waardoor er zo lang mogelijk van genoten wordt. De aangebrachte beschermende laag biedt bescherming tegen slijtage en krassen.

Representatieve uitstraling

Voor een bedrijfspand is een representatieve uitstraling essentieel. De houten vloer is vaak het eerste wat de bezoekers opvalt wanneer ze het pand binnenkomen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren blijft de houten vloer er mooi en verzorgd uitzien. Het hout behoud hierdoor de oorspronkelijke kleur en glans. Dit zorgt voor een representatieve uitstraling wanneer bezoekers het pand binnenstappen.

Bescherming tegen vocht

Vocht is één van de grootste vijanden van hout. Het aanbrengen van een professionele afwerking, zoals lak, olie of was, helpt bij het afstoten van vocht. Hierdoor verminderd de schade die vocht veroorzaakt, zoals het kromtrekken en vervormen van de houten vloer.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Waarom vloeronderhoud uitbesteden?

Bij Balans Schoonmaak zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van houten vloeren. Het uitbesteden van het vloeronderhoud levert kostbare tijd op die besteed kan worden aan belangrijkere zaken. Ons team van professionals verzorgt wekelijks het klein onderhoud. Hieronder valt de reguliere schoonmaak om dagelijkse slijtage te voorkomen, zoals stofzuigen en dweilen. Daarnaast voeren we jaarlijks groot onderhoud uit. Waaronder het repareren van beschadigingen en het polijsten van de vloer. Ook is het uitbesteden van de werkzaamheden buiten kantoortijden voor ons geen probleem.

Duravermeer x Balans
Vloeronderhoud in uitvoering

Wat zijn de kosten van houten vloeronderhoud uitbesteden?

De kosten voor houten vloeronderhoud zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het pand, de vloer en de afwerking van het hout. Bij Balans Schoonmaak werken we met offertes op maat, passend bij jouw specifieke situatie. Dit stelt ons in staat om altijd een scherpe prijs te bieden en een op maat gemaakt plan op te stellen. Wil je meer weten over de kosten voor vloeronderhoud in jouw pand? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.