Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Telescopische glasbewassing

Bij panden waar de ramen en de gevel lastig te bereiken zijn, is telescopische glasbewassing de oplossing. Bij Balans Schoonmaak deinzen we niet terug voor een beetje hoogte dus voor glasbewassing met telescoop ben je bij ons aan het juiste adres.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Hoe werkt telescopische glasbewassing?

Telescoopbewassing is een techniek waarbij ramen en gevels op hoogte gemakkelijk worden gereinigd. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een telescopische steel met aan het uiteinde een speciale borstel. In deze steel zit een waterleiding geïntegreerd die het water omhoog pompt naar de borstel, waardoor het vuil wordt losgeweekt en weggespoeld. De telescoopsteel bestaat uit uitschuifbare delen die ervoor zorgen dat wij ramen tot een hoogte van circa 13 meter kunnen wassen. Deze steel is gemaakt van lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel en aluminium, waardoor deze gemakkelijk te dragen en te verplaatsen is. 

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen andere over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van ramen wassen met een telescoopsteel is dat het voor een professionele glazenwasser een stuk veiliger is. Telescopische bewassing zorgt ervoor dat ladders haast niet meer nodig zijn, waardoor het risico op ongevallen op hoogte sterk vermindert. Daarnaast kunnen glazenwassers met een telescoopsteel de ramen en gevels van grote oppervlakken snel en efficiënt wassen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de productiviteit van de glazenwassers. Als laatste wordt er bij glasbewassing met een telescoop gebruikgemaakt van gedemineraliseerd water. Dit zuivere water bevat geen kalk, mineralen, zuren en metalen. Dit is milieuvriendelijker dan het gebruik van reinigingsmiddelen en het laat geen strepen of vlekken achter op het glas.

Duravermeer x Balans

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Waarom uitbesteden?

Wij van Balans Schoonmaak weten als geen ander hoe belangrijk het is om naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden regelmatig de ramen en gevels te reinigen. Een schone uitstraling zorgt niet alleen voor een representatieve indruk, maar verlengt ook de levensduur van de kozijnen en gevels. Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in telescopische bewassing? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren al jaren hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat aan bedrijven. Met onze aanpak wassen wij de ramen met een streeploos resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte  aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Glasbewassing van Balans Schoonmaak