skip to Main Content

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Balans schoonmaakdiensten: Schoon uit handen.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt?   Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit!

Wie zijn wij?

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 300 enthousiaste medewerkers en actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.  Wij reinigen dagelijks ruim 400 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en apartementencomplexen (i.o. VVE’s).

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak in Haarlem?

  • 96% klanttevredenheidsscore
  • Schoonmaken wanneer het ú uitkomt
  • Periodieke controles door rayonleider
  • Bij klachten binnen 24 uur reactie
  • ISO 9001 kwaliteitssysteem
  • Korte lijnen met een vast aanspreekpunt
  • RAS opgeleid personeel
  • Ecabo erkend leerbedrijf

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Offerte op maat?

Voor meer informatie of een afspraak over de schoonmaakdiensten en de tarieven belt u met Fred Hoogendijck op 072 – 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

“Voor de uitstraling van uw bedrijf en de productiviteit van uw medewerkers is het belangrijk dat het kantoor of bedrijfspand goed wordt schoongemaakt. Wij helpen u graag bij deze klus. Door de reiniging over te laten aan een professionele schoonmakers heeft u alle tijd om u te richten op de bedrijfsvoering.”

Verzekerd van betrouwbare en professionele schoonmaak door onze keurmerken:

Balans is strategische partner van AZ