Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Terug naar het overzicht

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

Balans Schoonmaak AZ Alkmaar stadion

Als in de zomer de zon schijnt, wordt vuil ineens heel goed zichtbaar. Stof dat u nooit eerder op de tafel had zien liggen, ziet u ineens heel duidelijk. Hetzelfde geldt voor vieze ramen. Door de zoninval in huis zijn ineens vieze vegen en opgedroogde regendruppels zichtbaar. Misschien doet het u herinneren aan dat het feit dat het al een tijdje geleden is dat u voor het laatst de ramen heeft gelapt, of misschien heeft u dat onlangs nog wel gedaan, maar is het weer eens tijd voor de schoonmaak. Glasbewassing is namelijk belangrijker dan u wellicht zou verwachten. Waarom? Dat leggen we u in dit artikel uit!

  1. Een frisse woning, winkel of bedrijfspand is meer representatief. Schone ramen zorgen dan ook voor een frisse kijk en schone aanblik. De aanzicht van het pand is eigenlijk een visitekaartje dat u goed wilt verzorgen.
  2. Schone ramen hebben een positief effect op een mooi lichtinval. Tegelijkertijd heeft zonlicht weer een positief effect op uw gezondheid. Een win-win situatie dus!
  3. Met glasbewassing verlengt u de levensduur van uw pand. Niet alleen ramen lijden eronder als ze niet worden gewassen, ook de kozijnen verslechteren. Als u te lang wacht met het wassen van de ramen en kozijnen, kan het vuil gaan zorgen voor krassen.
  4. Door regelmatig de ramen te lappen, voorkomt u eventuele schimmel aan de binnen- of buitenkant. Schimmel is erg slecht voor de gezondheid en wilt u dus voorkomen in uw woning of (bedrijfs)pand.
  5. Glasbewassing is een snelle en relatief goedkope manier om uw woning of pand er weer als nieuw uit te laten zien.
  6. Money Magazine heeft onlangs een onderzoek gedaan naar hoe de verkoopwaarde van uw woning kan stijgen en wat blijkt; glasbewassing heeft daar effect op. Uit het onderzoek bleek dat glasbewassing de grootste verbetering is bij de verkoop van een huis of pand. Het gemiddelde rendement op glasbewassing is maar liefst 769%. Het zorgt namelijk voor een fris en helder huis. Dit heeft effect op de verkoopwaarde van uw woning.
  7. Het effect van schone ramen is direct zichtbaar! Als de ramen eenmaal zijn gelapt, kunt u weer tevreden naar buiten kijken.

Schoonmaakbedrijf inschakelen voor glasbewassing

Besteedt u het lappen van de ramen liever uit? Of heeft u een groot (bedrijfs)pand met veel ramen, waardoor het voor u onmogelijk is om de glasbewassing zelf te doen? Dan kunt u de hulp van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. inschakelen. Ons team van professionele glazenwassers hebben de kennis, materialen en middelen om streeploos en snel te werk te gaan. Afhankelijk van uw pand kan schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak een traditionele ladder, telescoopbewassing of eventueel een hoogwerker inzetten. Daardoor komen wij ook bij de hoogst gelegen ramen!

Met Balans Schoonmaak als schoonmaakpartner hoeft u niet langer de ladder op, maar kunt u wel het hele jaar door genieten van frisse ramen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar (072) 303 0210 of te mailen naar info@balansschoonmaak.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen!