Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Terug naar het overzicht

7 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

Balans Schoonmaak AZ Alkmaar stadion

Als in de zomer de zon schijnt, wordt vuil ineens heel goed zichtbaar. Stof dat je nooit eerder op de tafel had zien liggen, zie je ineens heel duidelijk. Hetzelfde geldt voor vieze ramen. Door de zoninval in huis zijn ineens vieze vegen en opgedroogde regendruppels zichtbaar. Misschien doet het je herinneren aan dat het feit dat het al een tijdje geleden is dat jij voor het laatst de ramen heeft gelapt, of misschien heb je dat onlangs nog wel gedaan, maar is het weer eens tijd voor de schoonmaak. Glasbewassing is namelijk belangrijker dan je wellicht zou verwachten. Waarom? Dat leggen we jou in dit artikel uit!

  1. Een frisse woning, winkel of bedrijfspand is meer representatief. Schone ramen zorgen dan ook voor een frisse kijk en schone aanblik. De aanzicht van het pand is eigenlijk een visitekaartje dat je goed wilt verzorgen.
  2. Schone ramen hebben een positief effect op een mooi lichtinval. Tegelijkertijd heeft zonlicht weer een positief effect op jouw gezondheid. Een win-win situatie dus!
  3. Met glasbewassing verleng je de levensduur van jouw pand. Niet alleen ramen lijden eronder als ze niet worden gewassen, ook de kozijnen verslechteren. Als je te lang wacht met het wassen van de ramen en kozijnen, kan het vuil gaan zorgen voor krassen.
  4. Door regelmatig de ramen te lappen, voorkom je eventuele schimmel aan de binnen- of buitenkant. Schimmel is erg slecht voor de gezondheid en wil je dus voorkomen in jouw woning of (bedrijfs)pand.
  5. Glasbewassing is een snelle en relatief goedkope manier om jouw woning of pand er weer als nieuw uit te laten zien.
  6. Money Magazine heeft onlangs een onderzoek gedaan naar hoe de verkoopwaarde van jouw woning kan stijgen en wat blijkt; glasbewassing heeft daar effect op. Uit het onderzoek bleek dat glasbewassing de grootste verbetering is bij de verkoop van een huis of pand. Het gemiddelde rendement op glasbewassing is maar liefst 769%. Het zorgt namelijk voor een fris en helder huis. Dit heeft effect op de verkoopwaarde van jouw woning.
  7. Het effect van schone ramen is direct zichtbaar! Als de ramen eenmaal zijn gelapt, kan je weer tevreden naar buiten kijken.

Schoonmaakbedrijf inschakelen voor glasbewassing

Besteed je het lappen van de ramen liever uit? Of heb je een groot (bedrijfs)pand met veel ramen, waardoor het voor jou onmogelijk is om de glasbewassing zelf te doen? Dan kan je de hulp van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. inschakelen. Ons team van professionele glazenwassers hebben de kennis, materialen en middelen om streeploos en snel te werk te gaan. Afhankelijk van jouw pand kan schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak een traditionele ladder, telescoopbewassing of eventueel een hoogwerker inzetten. Daardoor komen wij ook bij de hoogst gelegen ramen!

Met Balans Schoonmaak als schoonmaakpartner hoef je niet langer de ladder op, maar kan je wel het hele jaar door genieten van frisse ramen. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar (072) 303 0210 of te mailen naar info@balansschoonmaak.nl. Wij horen graag wat wij voor jou kunnen betekenen!