Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Gemiddelde score van 8.1

Unieke overnachting in de oude gevangenis van Alkmaar

The Fallon Hotel Alkmaar is een boutique hotel op een unieke locatie vlakbij het gezellige centrum van Alkmaar. Het hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei en is sinds 2020 omgetoverd tot een viersterrenhotel. Je kunt bij The Fallon overnachten, maar de locatie leent zich ook perfect als vergaderlocatie voor bedrijven.

Balans Schoonmaak is verantwoordelijk voor de schoonmaak van alle 102 kamers binnen The Fallon. Samen met de collega’s van The Fallon zorgt het team van Balans Schoonmaak voor een schone en hygiënische omgeving.

 • 8
  Kwaliteit dienstverlening
 • 9
  Oplossingsgericht
 • 8
  Betrouwbaarheid
 • 7,5
  Communicatie
 • 8
  Gastvrijheid

Oplossing

Om een hotel écht goed schoon te maken en houden is een op maat gemaakt schoonmaakplan vereist. In samenwerking met een team van schoonmakers en de verantwoordelijke Rayonmanager is een plan opgesteld en na overleg met The Fallon tot in de puntjes uitgewerkt. Voor de schoonmaak worden enkel kwalitatieve en duurzame schoonmaakmiddelen gebruikt. Het team van Balans Schoonmaak is getraind op basis van de kwaliteitsstandaarden die vereist zijn.

Resultaat

De samenwerking tussen The Fallon en Balans Schoonmaak is succesvol omdat de hygiëne binnen alle ruimten op peil is. Dat vinden wij niet alleen. Dat vinden de gasten ook. The Fallon scoort gemiddeld een 8 of hoger op het gebied van hygiene bij verschillende review websites. Door strikte naleving van het schoonmaakplan zorgt het team ervoor dat de kwaliteit altijd hoog blijft en dat de gasten tevreden en uitgerust huiswaarts gaan.

De klant aan het woord

“Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking en over de inzet van Balans Schoonmaak. Het schone hotel draagt bij aan de algehele ervaring van onze gasten en daar doen we het uiteraard voor.”