Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Terug naar het overzicht

Het is vandaag De Dag van de Schoonmaker!

Schoonmaakbedrijf Balans

Het is vandaag 14 juni en voor Balans is dat een belangrijke dag. Want vandaag is het De Dag van de Schoonmaker. Deze dag is in het leven geroepen om alle schoonmakers in het zonnetje te zetten. En daar maken wij natuurlijk graag gebruik van!

Onze schoonmakers werken iedere dag opnieuw hard om kantoren, winkels, sportcentra en alle andere denkbare ruimtes schoon te houden. En daar zijn ze echte vakspecialisten in. Want onze schoonmakers hebben ieder hun eigen specialiteit. Balans Schoonmaak– en Bedrijfsdiensten B.V. biedt verschillende soorten dienstverlening en daarom hebben onze medewerkers ook allemaal verschillende kwaliteiten. Zo is de één gespecialiseerd in professioneel ramen wassen, terwijl de ander expert is in gevelreiniging of kantoorschoonmaak. Zonder hun specialistische kennis en kunde, zouden wij nooit uitgegroeid kunnen zijn tot de veelzijdige onderneming die we vandaag de dag zijn.

Motivatie om te leren

Onze medewerkers worden allemaal intern opgeleid en bijgeschoold waar nodig. Ze zijn allemaal gekwalificeerd in hun vakgebied en dat is waar Balans zo groot mee is geworden. Dankzij de motivatie van onze medewerkers om telkens bij te leren, beschikken we over de juiste certificaten om specifieke werkzaamheden te mogen verrichten. Zo kunnen we allerlei specialistische diensten aanbieden, zoals cleanroomreiniging.

Op De Dag van de Schoonmaker willen wij onze medewerkers bedanken voor hun liefde voor het vak, hun hart voor de zaak en hun kennis en kunde!

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. Wij zijn gevestigd in Noord-Holland, maar hebben samenwerkingspartners in diverse provincies. We zijn actief in steden zoals Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Met meer dan 400 enthousiaste werknemers in dienst reinigen we dagelijks ruim 600 panden. Van kantoren en bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen.

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Doe dan nu een vrijblijvende offerte aanvraag.