Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Terug naar het overzicht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

auto balans schoonmaak

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is een MVO-onderneming

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is altijd in ontwikkeling. Waar wij een steentje bij kunnen dragen aan een betere, gezondere en schonere wereld doen wij dat graag. We werken met bewezen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor de gezondheid. Tevens investeren we in goede doelen en in initiatieven om grondstoffen optimaal te gebruiken of te hergebruiken.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. werkt met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Wij stellen hoge eisen aan onze producten en diensten en werken daarom uitsluitend met de nieuwste middelen, materialen en technieken. De schoonmaakmiddelen die we gebruiken zijn van green care PROFESSIONAL. Green Care heeft onlangs als eerste onderneming ter wereld de Cradle to Cradle GoldCM-certificering ontvangen. We gebruiken deze producten onder andere bij vloeronderhoud, cleanroomreiniging en glasbewassing.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. werkt digitaal

In 2017 hebben we geïnvesteerd in automatisering en digitalisering. Dat resulteerde in 90% minder verbruik van papier. Daarnaast biedt de automatiseringsslag ons betere analyses waardoor we nog beter kunnen inspelen op de schoonmaakwensen- en behoeften van onze samenwerkingspartners.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. zet zich in voor goede doelen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt in het leven. Daarom steunt Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. een initiatief dat contributie betaalt aan sportverenigingen voor kinderen die het thuis niet breed hebben. Het bijdragen aan contributie heeft niet zoveel met geld te maken maar juist alles met gevoel. Het gevoel dat je ertoe doet is voor een kind erg belangrijk. Daar dragen wij graag aan bij.

Pilot Circulaire Economie in samenwerking met Dura Vermeer

Wij streven ernaar in samenwerking met Dura Vermeer medio 2018 onze circulaire economie pilot te lanceren. Een circulaire economie is gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen met als doel minder grondstoffenverbruik. Dit pilot ondersteunt onze belangrijkste pijler; bijdragen aan een duurzame economie. Bekijk hier de recensie van Dura Vermeer.

Benieuwd in welke plaatsen wij werkzaam zijn? Kijk dan hier voor een overzicht.