skip to Main Content

Schone kantoren

Een schoon en fris kantoor met schoon en fris sanitair is niet alleen belangrijk voor het moraal en de productiviteit van de medewerkers, maar is ook een uithangbord voor uw gasten zoals leveranciers, klanten en mogelijke klanten.

Medewerkers tevredenheid

Uw medewerkers zullen zich ergeren aan een vieze werkomgeving wat de kans verhoogt op ziekteverzuim, lagere arbeidsproductiviteit en negatieve mond-tot-mond reclame. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Bezoekers aan uw pand

Voor bezoekers zoals leveranciers, klanten en mogelijke nieuwe opdrachtgevers is een schoon kantoor een positieve indicatie van de kwaliteit van uw producten en / of diensten. Als uw kantoor inclusief toiletten schoon en fris zijn heeft dat een positieve uitwerking op uw imago.

Zorg er daarom voor dat uw kantoor en sanitair schoon en fris zijn. Daarmee geeft u uw visitekaartje af naar medewerkers en bezoekers!

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw kantoor ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ