Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Bouwschoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Beste prijs/kwaliteit garantie
 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Klanttevredenheid van 99,6%
 • Ziekteverzuim lager dan 5%

Bouwschoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud in de bouw. Bij bouwschoonmaak kunt u aan verschillende dingen denken. Zo kunnen wij een opleveringsschoonmaak doen na een verbouwing of bij nieuwbouwwoningen, maar we kunnen tijdens de bouw ook de werkplaats of bouwkeet schoonmaken. U kunt bij ons terecht voor zowel de reguliere periodieke schoonmaak als de specialistische reiniging. Het is maar net waar u naar op zoek bent! Maar wat u ook kiest, bij Balans Schoonmaak kunt u er altijd van uitgaan dat alles weer spik en span is als wij zijn langs geweest.

Een aantal van onze diensten in de keten en bouwschoonmaak zijn:

 • Gevelreiniging: o.a. graffiti verwijderen
 • Dakgoot schoonmaken
 • Glasbewassing voor schone ramen
 • Verwijderen van cementsluier
 • Opleveringsschoonmaak
 • Dieptereiniging

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Maatwerk van Balans

Onze medewerkers denken graag met u mee. In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren bij uw bouwproject of bouwplaats, hoe vaak we dit gaan doen en wanneer precies. Aan de hand van dit gesprek zal er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden waarin staat waar en wanneer onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd. Pas als u hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in de bouwschoonmaak? Dan kunt u contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Wij streven samen met onze opdrachtgevers altijd naar een optimale samenwerking. Dit betekent dat wij vanuit onze expertise graag meedenken over het schoonmaakproces en we dit waar mogelijk optimaliseren. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer van onze samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans

Jarenlange ervaring

Voor een opgeruimde omgeving tijdens, of schone omgeving na de bouw kunt u op ons rekenen. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met schoonmaken en zijn een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van de bouwplaats of het bouwproject. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd en werkzaam op verschillende locaties, waaronder Haarlem, Den Haag, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam. .

Naast bouwschoonmaak zijn wij ook inzetbaar voor schoonmaakdiensten als kantoor schoonmaak, huismeesterdiensten en schoonmaak voor vastgoedbeheerders.