• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Bouwschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor Bouwschoonmaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Bouwschoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud in de bouw. Bij bouwschoonmaak kunt u aan verschillende dingen denken. Zo kunnen wij een opleveringsschoonmaak doen na een verbouwing of bij nieuwbouwwoningen, maar we kunnen tijdens de bouw ook de werkplaats of bouwkeet schoonmaken. U kunt bij ons terecht voor zowel de reguliere periodieke schoonmaak als de specialistische reiniging. Het is maar net waar u naar op zoek bent! Maar wat u ook kiest, bij Balans Schoonmaak kunt u er altijd van uitgaan dat alles weer spik en span is als wij zijn langs geweest.

Maatwerk van Balans

Onze medewerkers denken graag met u mee. In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren bij uw bouwproject of bouwplaats, hoe vaak we dit gaan doen en wanneer precies. Aan de hand van dit gesprek zal er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden waarin staat waar en wanneer onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd. Pas als u hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in de bouwschoonmaak? Dan kunt u contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geïnteresseerd in Bouwschoonmaak?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw bouwschoonmaak? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische bouw. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten en samenwerkingspartners

Naast dat u bij Balans terecht kunt voor bouwschoonmaak, hebben we nog vele andere diensten zoals dieptereinigingschoonmaak industrie en de schoonmaak van medische instellingen en zorgcentra. In welke branche we ook werken, de organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier onze samenwerkingspartners.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Jarenlange ervaring

Voor een opgeruimde omgeving tijdens, of schone omgeving na de bouw kunt u op ons rekenen. Balans groeide in 1995 uit tot een full service schoonmaakbedrijf en heeft dus jarenlange ervaring met schoonmaken. Wij zijn een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van de bouwplaats of het bouwproject.  Naast bouwschoonmaak zijn wij ook inzetbaar voor schoonmaakdiensten als kantoor schoonmaak, huismeesterdiensten en schoonmaak voor vastgoedbeheerders.

Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd en werkzaam op verschillende locaties, waaronder:

 • Haarlem
 • Den Haag
 • Alkmaar
 • Utrecht
 • Amsterdam
 • Dordrecht
 • Gouda