Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Bouwschoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud in de bouw. Bij bouwschoonmaak kan je aan verschillende dingen denken. Zo kunnen wij een opleveringsschoonmaak doen na een verbouwing of bij nieuwbouwwoningen, maar we kunnen tijdens de bouw ook de werkplaats of bouwkeet schoonmaken. Je kan bij ons terecht voor zowel de reguliere periodieke schoonmaak als de specialistische reiniging. Het is maar net waar je naar op zoek bent! Maar wat je ook kiest, bij Balans Schoonmaak kan je er altijd van uitgaan dat alles weer spik en span is als wij zijn langs geweest.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Diverse services binnen bouwschoonmaak

Al sinds onze start – ruim 50 jaar geleden – maken wij schoon bij bouwbedrijven. Onze schoonmakers gaan secuur te werk. Doordat zij intern zijn opgeleid, voldoen zij aan onze hoge standaarden. En aan jouw wensen. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Vraag een offerte aan.

Een aantal van onze diensten in de keten en bouwschoonmaak zijn:

 • Gevelreiniging: o.a. graffiti verwijderen
 • Dakgoot schoonmaken
 • Glasbewassing voor schone ramen
 • Verwijderen van cementsluier
 • Opleveringsschoonmaak
 • Dieptereiniging

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Maatwerk van Balans

Onze medewerkers denken graag met je mee. In overleg met jou bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren bij jouw bouwproject of bouwplaats, hoe vaak we dit gaan doen en wanneer precies. Aan de hand van dit gesprek zal er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden waarin staat waar en wanneer er een schoonmaakdienst wordt uitgevoerd. Pas als je hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen in de bouwschoonmaak? Dan kan je contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Wij streven samen met onze opdrachtgevers altijd naar een optimale samenwerking. Dit betekent dat wij vanuit onze expertise graag meedenken over het schoonmaakproces en we dit waar mogelijk optimaliseren. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer van onze samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans

Jarenlange ervaring

Voor een opgeruimde omgeving tijdens, of schone omgeving na de bouw kan je op ons rekenen. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met schoonmaken en zijn een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van de bouwplaats of het bouwproject. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd en werkzaam op verschillende locaties, waaronder Haarlem, Den Haag, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam. .

Naast bouwschoonmaak zijn wij ook inzetbaar voor schoonmaakdiensten als cleanrooms reinigers, kantoor schoonmaak, huismeesterdiensten en schoonmaak voor vastgoedbeheerders

Veel gestelde vragen over bouwschoonmaak:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Bouwschoonmaak is kort gezegd de schoonmaak die plaatsvindt, nadat de bouw of een verbouwing afgerond is. Denk hierbij aan werkzaamheden als het verwijderen van cement op tegels, het wassen van ramen en het stofvrij maken van een pand. Ons doel is dat nieuwe gebruikers het pand schoon en net kunnen betreden. Ook is bouwschoonmaak tijdens een verbouwing een mogelijkheid.

 • Voorafgaand aan dat de schoonmakers komen schoonmaken, stellen we een persoonlijk schoonmaakplan op, op basis van jouw wensen en behoeftes. Taken die je onder andere kunt verwachten zijn stofzuigen, dweilen, stoffen en glasbewassing.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.