Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Bouwschoonmaak

Balans Schoonmaak heeft ruime ervaring in de bouwschoonmaak. Met onze schoonmaakdiensten streven we naar perfectie, vooral in de laatste fase van het bouwproject. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen ervoor dat het gebouw weer in een schone staat wordt opgeleverd, klaar om in gebruik te worden genomen.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat is bouwschoonmaak?

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud in de bouw. Bij bouwschoonmaak kan je aan verschillende dingen denken. Zo kunnen wij een opleveringsschoonmaak doen na een verbouwing of bij nieuwbouwwoningen, maar we kunnen tijdens de bouw ook de werkplaats of bouwkeet schoonmaken. Je kan bij ons terecht voor zowel de reguliere periodieke schoonmaak als de specialistische reiniging. Het is maar net waar je naar op zoek bent! Maar wat je ook kiest, bij Balans Schoonmaak kan je er altijd van uitgaan dat alles weer spik en span is als wij zijn langs geweest.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom bouwschoonmaak uitbesteden?

Onze ruim 50 jaar ervaring in bouwschoonmaak spreekt voor zich. Bouwprojecten vragen vaak om specifieke eisen en strakke deadlines. Daarin hebben wij een team van goed opgeleide schoonmakers die niet alleen bekend zijn met de unieke uitdagingen maar ook voldoen aan de hoge standaarden en jouw wensen.

Wij bieden schoonmaakdiensten aan binnen de bouwschoonmaak, waaronder gevelreiniging, dakgootreiniging, glasbewassing, verwijdering van cementsluier, opleveringsschoonmaak en dieptereiniging. Met maatwerkoplossingen stellen we een schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij jouw project, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen en planning.

Schoonmaakonderhoud uitvoeren
Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat zijn de kosten voor bouwschoonmaak?

Bij Balans Schoonmaak staat maatwerk centraal, daarom gebruiken wij geen vaste tarieven. Onze medewerkers denken graag met je mee. In overleg met jou bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren bij jouw bouwproject of bouwplaats. Aan de hand van dit gesprek zal er een duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden waarin staat waar en wanneer de schoonmaakdienst wordt uitgevoerd en wat de kosten hiervoor zijn. Pas als je hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Wil je weten wat de kosten zijn van het bouwschoonmaak voor jou? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Balans Schoonmaak is actief in verschillende branches. Wij beschikken over gecertificeerde schoonmaakspecialisten die kennis hebben van specifieke vakgebieden. Voor elke opdracht is namelijk andere expertise vereist.

Schoonmaker in Almere
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.