Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Kantoorschoonmaak Amsterdam

Voor kantoorschoonmaak in Amsterdam ben je bij ons op de juiste plek. Ons ervaren team staat klaar om jouw kantoor grondig te reinigen, van de bureaus tot de sanitaire voorzieningen. Een schoon kantoor heeft een positief effect op zowel medewerkers als bezoekers. Het draagt bij aan de gezondheid, productiviteit en professionele uitstraling.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Huismeesterdiensten

Wat is kantoorschoonmaak?

Onder kantoorschoonmaak verstaan we het reinigen en onderhouden van kantoorruimtes, inclusief werkplekken, sanitair en gemeenschappelijke ruimtes. Van het afnemen van stof van bureaus en het reinigen van de computerschermen en toetsenborden tot het stofzuigen en dweilen van vloeren. Ben je op zoek naar een bedrijf voor kantoorschoonmaak in Amsterdam? Dan ben je bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, dus ook in de schoonmaak van kantoren.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom kantoorschoonmaak uitbesteden?

Wij begrijpen als geen ander dat een schoon kantoor belangrijk is. Je wilt een schoon gebouw, een frisse werkplek en hygiënisch sanitair. Een schone werkomgeving laat een goede indruk achter op (potentiële) klanten, maar draagt ook bij aan de productiviteit van jouw medewerkers.

Genoeg redenen dus om Balans Schoonmaak in te huren voor kantoorschoonmaak in Amsterdam. Onze gekwalificeerde medewerkers gaan graag voor jou aan de slag en zorgen ervoor dat iedereen in een schone omgeving kan werken. Je kunt de kantoorschoonmaak in Amsterdam met een gerust hart aan ons overlaten, zodat jij je weer kan concentreren op andere taken!

Schoonmaakonderhoud uitvoeren
Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat zijn de kosten voor kantoorschoonmaak?

Voor kantoorschoonmaak in Amsterdam kan je op ons rekenen. Onze schoonmaakspecialisten gaan graag voor jou aan de slag en maken jouw kantoor weer helemaal spic en span. Bij de schoonmaak van kantoren horen verschillende werkzaamheden. We kunnen de schoonmaakonderhoud uit handen nemen, maar ook de vloeronderhoud en glasbewassing.

Bij Balans Schoonmaak werken we met op maat gemaakte offertes. De kosten voor kantoorschoonmaak zijn afhankelijk van onder andere de gewenste schoonmaakdiensten, de omvang van het kantoor en de gewenste frequentie van de schoonmaak. Wil je weten wat de kosten zijn van de kantoorschoonmaak voor jouw pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Schoonmaker in Utrecht
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.