• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaak kantoren Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor Schoonmaak kantoren Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Balans Schoonmaak kunt u altijd rekenen op 100% hygiënisch schoon.

 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Amsterdam en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Dé schoonmaakspecialist in Amsterdam

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Balans Schoonmkaa in Amsterdam

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor kantoor schoonmaak in Amsterdam? Dan bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en dus ook in de schoonmaak van kantoren.

Bij begrijpen als geen ander dat een schoon kantoor belangrijk is. U wilt een schoon gebouw, frisse werkplek en hygiënisch sanitair. Een schone werkomgeving laat namelijk een goede indruk achter op (potentiële) klanten, maar draagt ook nog eens bij aan de productiviteit van uw medewerkers. Genoeg reden dus om Balans Schoonmaak in te huren voor kantoor schoonmaak Amsterdam. Onze gekwalificeerde medewerkers gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat iedereen in een schone omgeving kan werken. U kunt de kantoor schoonmaak in Amsterdam met een gerust hart aan ons overlaten!

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met meer dan 400 schoonmaakspecialisten in dienst. Deze professionele en enthousiaste medewerkers maken elke dag meer dan 600 panden schoon, waaronder veel kantoren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, weet u zeker dat kantoor schoonmaak Amsterdam altijd op nauwkeurige en professionele wijze wordt uitgevoerd. Als onze gekwalificeerde schoonmaakspecialisten zijn langsgeweest voor kantoor schoonmaak Amsterdam, is jullie werkplek gegarandeerd weer hygiënisch!

Kantoor schoonmaak Amsterdam in alle stadsdelen

Als schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam in alle regio’s in Amsterdam. Van Amsterdam-West tot Amsterdam-Oost en van Amsterdam-Noord tot Amsterdam-Zuid. In alle stadsdelen maken wij kantoren schoon en voeren wij onze ander schoonmaakdiensten uit. Het maakt dus niet uit in welk deel van Amsterdam uw bedrijf gevestigd is, voor kantoren schoonmaak Amsterdam bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Ook buiten Amsterdam zijn wij werkzaam door heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht!

Kantoor schoonmaak Amsterdam: onze diensten

U kunt op ons rekenen voor kantoor schoonmaak in Amsterdam. Onze schoonmaakspecialisten gaan graag voor u aan de slag en maken uw kantoor weer helemaal spic en span. Bij de schoonmaak van kantoren horen verschillende werkzaamheden. Zo kunt u op ons rekenen voor periodieke schoonmaak en glasbewassing, maar ook voor gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging van het sanitair.

Zoekt u een bedrijf voor kantoor schoonmaak Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

Geïnteresseerd in Kantoor schoonmaak Amsterdam?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische cleanroom. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

auto balans schoonmaak

Onze diensten en samenwerkingspartners

Of u nu verantwoordelijk bent voor een appartementencomplex, een kantoorpand of een scholengemeenschap, dan kunt u gebruikmaken van de schoonmaakservice van Balans Schoonmaak. De schoonmaakservice Amsterdam medewerkers zijn ervaren en genoten van een goede opleiding. Zo kunnen ze omgaan met allerlei panden. Onze cleaning ladies en cleaning men staan voor u klaar. Onze cschoonmaakservice Amsterdam kan u onder meer helpen met glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en dieptereiniging. Behalve specialistische schoonmaak is onze cleaning service Amsterdam uiteraard ook inzetbaar voor de dagelijkse schoonmaak.

Recensie AZ Alkmaar - Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Kantoor schoonmaak Amsterdam op maat

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor kantoren schoonmaak Amsterdam, bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij nemen uw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen, maar vergeten nooit om uw wensen daarbij centraal te stellen. Voordat wij aan de slag gaan, stellen we samen met u een schoonmaakplan op maat vast. Hierin leggen we onder andere vast welke schoonmaakwerkzaamheden we voor u gaan uitvoeren en wanneer we dit gaan doet. Zo maken we duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent en wij gericht aan de slag kunnen gaan met kantoor schoonmaak in Amsterdam. Voor al uw schoonmaakklussen in Amsterdam hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Vloeronderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Dieptereiniging
 • Glasbewassing
 • Sanitair
 • Kantoren schoonmaken met Balans Schoonmaak

  Nood aan een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak voor kantoren onder handen neemt? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring weten we alles over kantoren schoonmaken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 303 02 10. U krijgt binnen de 24 uur reactie van één van onze adviseurs. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen de 48 uur.