Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Glazenwassersbedrijf

Balans Schoonmaak is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. We zijn dé betrouwbare partner voor een professionele uitstraling van jouw pand. Met onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bieden wij een complete oplossing voor glasbewassing en aan andere schoonmaakdiensten.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Professioneel glazenwassersbedrijf

Met schone ramen zorg je voor een uitstekend visitekaartje richting klanten en bezoekers. Het is tenslotte het eerste wat zij te zien krijgen van het pand. De keuze voor een betrouwbaar en professioneel glazenwassersbedrijf is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ramen van het pand grondig gereinigd worden. Glazenwassen is meer dan alleen het verwijderen van vlekken. Een professioneel glazenwassersbedrijf beschikt over de nodige ervaring en expertise om de ramen efficiënt en streeploos schoon te maken, ongeacht de hoogte of bereikbaarheid. Door hun jarenlange ervaring beheersen professionele glazenwassers de juiste technieken om de ramen weer te laten schitteren. De juiste reinigingsmiddelen in combinatie met de juiste methoden zijn noodzakelijk voor een glanzend resultaat. Betrouwbare glazenwassers hechten veel waarde aan veiligheid. Deze bedrijven investeren in de juiste apparatuur, zoals veiligheidsharnassen en telescopische glasbewassingssystemen. Zo worden zelfs de ramen op grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen veilig gewassen.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Duravermeer x Balans

Milieuvriendelijke oplossingen

Bij Balans Schoonmaak staat duurzaamheid centraal. We richten ons op drie kernpijlers: klachtenafhandeling, CO2-uitstoot en Social Return On Investment. We kiezen er bewust voor om te investeren in duurzame materialen en producten. Voor het glazenwassen maken wij gebruik van osmosewater. Dit is gefilterd water dat vrij is van mineralen en zouten. Hierdoor laat het geen strepen achter en is het niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Deze bevatten geen agressieve chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu. Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Lees dan het eerlijke verhaal.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Aanpak op maat

Bij Balans Schoonmaak begrijpen we dat elk gebouw uniek is, met specifieke behoeften en vereisten. Daarom gaan we verder dan de standaardoplossingen en bieden wij een op maat gemaakt schoonmaakplan dat afgestemd is op het pand. Wij geloven in open communicatie en hanteren daarom eerlijke en duidelijke prijzen, zonder verrassingen of verborgen kosten. De prijs wordt afgestemd op de specifieke eisen van elk pand en de gewenste frequentie. Zo bieden wij altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Op maat gemaakt schoonmaakplan

Bij Balans Schoonmaak luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Daarom bieden wij een op maat gemaakt schoonmaakplan dat naadloos aansluit bij jouw specifieke situatie. Een kantoorpand vereist een andere aanpak dan een kinderdagverblijf. Wij voeren glasbewassing uit voor verschillende locaties en soorten organisaties, zoals kinderdagverblijven, bedrijfspanden en industriële panden. Onze aanpak wordt afgestemd op het pand en de gewenste frequentie. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat de ramen altijd in topconditie zijn.

Kosten

Transparantie is voor ons essentieel, met name als het om kosten gaat. Onze tarieven voor glasbewassing worden bepaald op basis van de specifieke eisen voor de opdracht en de gewenste frequentie. Elk pand is uniek en heeft andere vereisten om tot een schoon resultaat te komen. Daarom bieden wij geen standaardprijzen, maar stellen wij op maat gemaakte offertes op die aansluiten bij de specifieke schoonmaak vereisten van jouw pand. Een gratis en vrijblijvende offerte ontvang je vaak al binnen 24 uur!

Streeploos resultaat

Bij Balans Schoonmaak streven we niet alleen naar een op maat gemaakte aanpak, maar ook naar een streeploos resultaat. Wij begrijpen dat schone ramen cruciaal zijn voor het imago van jouw bedrijf. Om een goede eerste indruk achter te laten bij de bezoekers en klanten, zijn streeploze ramen van belang. Bij Balans Schoonmaak maken we gebruik van de juiste benodigdheden en beste technieken om tot een streeploos resultaat te komen, ongeacht de complexiteit van het pand.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Veel gestelde vragen over glasbewassing:

We snappen best als u nog vragen heeft, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor glasbewassing uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met jou af.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

Schoonmaker glasbewassing in Den Haag

Meer dan alleen glasbewassing

Schoonmaak is meer dan alleen het lappen van ramen. Voor een professionele uitstraling heb je meer nodig dan schone ramen. Zowel van binnen als buiten wil je een schone indruk achterlaten bij klanten en bezoekers. Daarom nemen wij het volledige pand onderhanden. Wij bieden diverse schoonmaakdiensten aan, van schoonmaak- onderhoud tot vloeronderhoud en dieptereiniging. Onze ervaren professionals staan klaar om jouw pand schoon te houden. Onze dienstverlening is net zo flexibel als onze aanpak. Wij passen ons moeiteloos aan de specifieke eisen van het pand aan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een  offerte aan.