Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Schoonmaakaanbesteding

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

  • Professionele schoonmaakaanbesteding
  • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakaanbesteding: hoe werkt dat?

Steeds meer organisaties gaan via schoonmaakaanbesteding op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat het beste bij hen past. Een organisatie wil natuurlijk een schoonmaakbedrijf dat goed past bij hun wensen en dat aan al hun eisen voldoet. De organisatie schrijft daarom een aanbesteding uit, waarop dienstverleners zich vervolgens kunnen inschrijven. Als er een goede match is gevonden, zal de opdracht ‘gegund’ worden aan een van de inschrijvers. Er wordt dan een contract afgesloten met de aanbestedende organisatie.

Omdat bij het uitschrijven van een aanbesteding veel komt kijken, schakelen veel organisaties een facilitair adviesbureau in. Zo’n bureau helpt de organisatie bij het het aanbestedingstraject.

Schoonmaakaanbesteding: waarom?

Allereerst is het voor een organisatie natuurlijk belangrijk om samen te werken met een schoonmaakbedrijf dat goed bij hen past. En dat is een groot voordeel van aanbesteding: schoonmaakbedrijven uit elke hoek kunnen zich inschrijven, waardoor de kans op een goede match wordt vergroot. Alle geïnteresseerde partijen krijgen de kans om zich in te schrijven en dus een kans om de opdracht binnen te halen. Schoonmaakaanbesteding stimuleert dus eigenlijk eerlijke concurrentie tussen schoonmaakbedrijven.

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaakdiensten bestaat is sinds 1995 uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Wij hebben ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst, die elke dag met veel enthousiasme zo’n 600 panden reinigen. We voeren schoonmaakwerkzaamheden uit voor kantoren, bedrijfs- en winkelpanden en scholen, maar ook voor cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Wij zijn inzetbaar voor dagelijks schoonmaakonderhoud, maar ook voor specialistische reiniging. Wij kunnen onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor u uitvoeren:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Balans en schoonmaakaanbestedingen

Balans Schoonmaakdiensten schrijft zich in voor schoonmaakaanbestedingen. Wij bekijken de aanbestedingsstukken altijd nauwkeurig en indien wij aan alle criteria voldoen, schrijven wij ons in. Vaak blijkt Balans een geschikte match te zijn voor de opdrachtgever, omdat wij in veel verschillende branches actief zijn en jarenlange ervaring hebben met vrijwel ieder type opdracht. Ook kunnen opdrachtgevers er dankzij de kwalificatie van onze medewerkers van uitgaan dat de schoonmaakwerkzaamheden op een professionele en betrouwbare wijze worden uitgevoerd. Bovendien zijn veel organisaties op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat maatschappelijk verantwoord werkt. En Balans maakt duurzaam schoon!

Wilt u meer weten over Balans en schoonmaakaanbesteding? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u rechtstreeks een offerte aanvragen? Dan kan gemakkelijk via de knop hieronder.