Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Orthodontiepraktijken

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Orthodontiepraktijken

Ortho Center over Balans Schoonmaak

We werken al jaren met veel plezier voor Ortho Center. Dagelijks worden de orthodontiepraktijken schoongemaakt door vaste gespecialiseerde schoonmakers. Hoe dat bevalt? Hoor het van Robert Shellard (Ortho Center) zelf. Hij spreekt over de samenwerking en zijn bevindingen daarin.

Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Ortho Center Recensie Balans Schoonmaak

Schoonmaken van een orthodontiepraktijk

We maken op verzoek de gehele praktijk schoon. Van de behandelruimtes voor de patiënten tot de personeelsruimte en van de wachtruimte en het sanitair tot de verschillende steriele ruimtes binnen de praktijk.

Wij ontzorgen orthodontiepraktijken

Het laten schoonmaken van uw orthodontiepraktijk zorgt ervoor dat u en uw collega’s geen tijd hoeven te besteden aan het schoon houden van de praktijk. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het runnen van de praktijk en het behandelen van patiënten.

Vaste schoonmakers voor uw orthodontiepraktijk

Wij werken vrijwel altijd met vaste schoonmakers voor schoonmaakopdrachten. Het personeel van de ortodontiepraktijken waarvoor we nu schoonmaken ervaren dat als zeer prettig. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Feedback nemen we serieus en we denken vervolgens snel in oplossingen. Uw persoonlijke Rayonmanager komt frequent langs om de uitvoering van de werkzaamheden en de voortgang van de samenwerking te bespreken.

Bij Balans Schoonmaak bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor uw orthodontiepraktijk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kantoor schoonmaak, winkel schoonmaak en evenementen schoonmaak.

Jarenlange ervaring

Uw orthondontiepraktijk is in betrouwbare handen bij ons. Met ruim 35 jaar ervaring is schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak een betrouwbare dienstverlener voor onderhoud en schoonmaak van medische praktijken. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd en.

Maatwerk

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer precies. Het is gebruikelijk om de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden te verrichten. Ook is het mogelijk om onze diensten in te zetten in de rustige uren als het gebouw wel geopend is. Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf waar u op kunt rekenen.

Een greep uit ons aanbod van schoonmaakdiensten:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied: