• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Hotel schoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met hotel schoonmaak . Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij staan ook graag klaar voor de schoonmaak van uw hotel!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Glasbewassing

Hotel schoonmaak: écht schoon voor uw gasten

U wilt als hotel natuurlijk dat uw gasten tevreden zijn na een bezoek aan uw hotel. Een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat uw gasten in schone kamers kunnen verblijven. U wilt dat uw gasten comfortabel kunnen gaan slapen en wakker kunnen worden, zonder tegen slechte hygiëne aan te lopen. Bij Balans Schoonmaak begrijpen we dit en zorgen we er graag voor een perfecte hotelbeleving voor uw gasten. Onze schoonmaakspecialisten zorgen niet alleen voor nette hotelkamers, maar ook voor een goede service. Ze gaan professioneel te werk en zorgen voor vriendelijk en gastvrij contact met uw gasten. Zo voelen al uw gasten zich welkom in een hotel dat spic en span is! U kunt de schoonmaak van uw hotel dus met een gerust hart uitbesteden aan Balans Schoonmaak.

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 is Balans Schoonmaak uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Wij hebben ruim 400 gepassioneerde specialisten in dienst, die iedere dag ruim 600 panden schoonmaken. Of het nu hotels schoonmaken betreft, of het schoonmaken van bijvoorbeeld kantoren, scholen of sporthallen: Balans Schoonmaak staat graag voor u klaar om alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen te nemen.

Naast de dagelijkse schoonmaak van hotels en andere panden, voeren wij ook specialistische reinigingen uit. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor dieptereiniging, glasbewassing en gevelreiniging.

Als schoonmaakbedrijf maken wij door heel Nederland schoon. U kunt hierbij denken aan grote steden als Amsterdam en Utrecht, maar ook aan kleinere steden en dorpen. U kunt hier een overzicht van onze schoonmaaklocaties vinden.

Hotel schoonmaak op maat

Ieder hotel heeft andere wensen voor de schoonmaak. Het enige dat altijd overeenkomt, is dat hoteleigenaren het belangrijk vinden dat het hotel schoon is in de ogen van hun gasten. En daar houdt Balans Schoonmaak altijd rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de beleving van uw gasten centraal staat bij ons schoonmaakplan. Samen met u bepalen we welke ruimtes prioriteit hebben en dagelijks schoongemaakt moeten worden, en voor welke ruimtes dit minder van belang is. U kunt zich voorstellen dat de entree en hotelkamers vaker en intensiever schoongemaakt dienen te worden, dan een vergaderzaal die niet zo vaak gebruikt wordt. Dit alles stemmen wij met u af in het op maat gemaakte schoonmaakplan. We bespreken welk kwaliteitsniveau u van ons verwacht en wanneer onze schoonmaakspecialisten het beste kunnen langskomen. Zo weten we zeker dat u altijd tevreden bent met de schoonmaak van uw hotel.

Professioneel hotel schoonmaakbedrijf

Als u samenwerkt met ons als hotel schoonmaakbedrijf, kunt u ervan uitgaan dat uw hotel wordt schoongemaakt door echte specialisten. Wij hebben gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die allen hun eigen expertise hebben. Onze schoonmakers hebben een goede opleiding gevolgd, gaan professioneel te werk en hebben bovendien ruime ervaring.

Naar dat onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar zijn en altijd professioneel te werk gaan, werken zij ook met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt uw hotel prachtig schoon en belasten we het milieu zo min mogelijk.

Wilt u weten wat Balans Schoonmaak voor u kan betekenen als schoonmaakbedrijf voor hotels? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd in schoonmaak van uw hotel?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw hotel? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud van uw hotel graag voor u uit handen.

auto balans schoonmaak

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

 • Amsterdam
 • Almere
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Alphen aan den Rijn
 • Zaandam
 • Voorschoten
 • Purmerend
 • Wat kost hotel schoonmaak?

  Wat de schoonmaak van uw hotel kost, is afhankelijk van een hoop factoren. De grootte van het hotel is hierbij van belang, maar ook uw wensen en het type schoonmaakwerkzaamheden dat wij gaan uitvoeren spelen een rol. Bij Balans Schoonmaak werken we daarom niet met een vaste prijs als het aankomt op hotel schoonmaak. Wij maken graag een offerte op maat voor u. We doen dit geheel vrijblijvend; zo weet u precies waar u aan toe bent, maar zit u nog nergens aan vast. Wel zo fijn!

  Wilt u weten wat de kosten zijn de schoonmaak van uw hotel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Waar moet een schoonmaakbedrijf voor hotels aan voldoen?

  Een schoonmaakbedrijf moet voldoen aan verschillende normen en keurmerken. Als schoonmaakbedrijf voor hotels, geldt dit uiteraard ook voor Balans Schoonmaak.

  Balans Schoonmaak voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Hierbij wordt gecontroleerd of bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit, het ter beschikking stellen van arbeid. Daarnaast moet een schoonmaakbedrijf een branchekeurmerk hebben en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag hebben ondertekend. Balans Schoonmaak voldoet aan deze keurmerken en normen. Zo weet u zeker dat u met een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in zee gaat voor de schoonmaak voor uw hotel!