Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakwerk voor bedrijven

Verhoog de productiviteit en sfeer op het werk door jouw personeel en gasten een hygiënische en opgeruimde ruimte aan te bieden. Ons schoonmaakteam is gespecialiseerd in het schoonmaken van iedere ruimte. Met landelijk ruim 400 professionele schoonmakers in dienst, zorgen wij ervoor dat altijd de juiste persoon bij de juiste taak staat. Ontdek de mogelijkheden rondom het schoonmaakwerk, vraag vandaag nog een offerte aan.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom kiezen voor schoonmaakaanbesteding?

Kies voor het uitbesteden van schoonmaak en geniet van een heel aantal voordelen. Allereerst bespaar je ontzettend veel tijd. Met onze jarenlange ervaring en professionele apparaten, maken wij efficiënt en snel schoon. Daarnaast kunnen jouw werknemers zich louter op hun expertise focussen, en niet ook nog eens op schoonmaken van toiletten, bureaus en dergelijke.

Een dagelijkse of periodieke professionele schoonmaak draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van jouw werknemers.

Ons schoonmaakwerk plan je flexibel in. Kies zelf het meest geschikte moment voor schoonmaakwerkzaamheden. Een keer meer of juist minder, omdat iedereen met vakantie is? Geen probleem. Als schoonmaak adviesbureau maken we een op maat gemaakt schoonmaakschema naar jouw wensen en behoeften.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Schoonmaakwerk in alle branches

We zijn actief in diverse sectoren. Met meer dan 400 specialisten hebben we veel kennis en ervaring in huis. We maken onder andere schoon bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening, medische instellingen, het onderwijs en bij panden van vastgoedbeheerder. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag online een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt je al een reactie van ons.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veel gestelde vragen over schoonmaakonderhoud:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor het schoonmaakonderhoud uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij werken met de meest duurzame middelen en materialen zodat onze milieubelasting beperkt blijft. Met welke middelen we dit doen en hoe ligt vast in ons milieusysteem welke gecertificeerd is met ISO14001.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Soorten reiniging

Professionele schoonmaak is er voor de dagelijkse taken, maar ook voor de bijzondere schoonmaak, zoals vloerreiniging of glasbewassing. Ons team voert zowel de dagelijkse schoonmaak als de bijzondere schoonmaak uit. We hebben een breed bestand aan medewerkers met ieder zijn of haar eigen specialisatie. Wij zorgen ervoor dat de juiste medewerker op de juiste plek komt. Dat betekent dat je hoe dan ook een professional kunt verwachten. Onze professionele schoonmakers helpen je onder andere met:

Kwaliteitscontrole van de schoonmaak

Wij zijn pas tevreden als je tevreden bent over onze schoonmaakdienst. Om dit te kunnen waarborgen, voeren we kwaliteitscontroles uit. Onze rayonleiders checken periodiek de reinigingen. Zijn er klachten of heb je verbeterpunten? Dan pakken we dit gelijk op. Alles om je de beste service te geven.

Vraag een schoonmaak offerte aan

Kies voor professionele schoonmaakonderhoud, kies voor Balans Schoonmaak. Plan een kennismakingsgesprek in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je al reactie van ons. Ook krijgt je je eigen aanspreekpunt, jouw coördinator voor jouw professionele schoonmaak. Korte lijntjes, daar houden wij van.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane