Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Schoonmaker inhuren voor bedrijven

Klanttevredenheid 99,6%

Verbeter de gezondheid en werkomgeving van jouw klanten en werknemers. Kies voor een schoonmaker inhuren. Ons team aan schoonmakers zijn intern opgeleid en voeren de dienstverlening volledig naar jouw wensen uit. Een schoonmaker inhuren zorgt voor tijdwinst en continuïteit in de schoonmaakwerkzaamheden.

Wij denken graag in oplossingen voor een schone werkomgeving. Voordat ons team aan de slag gaat, stellen we daarom een passend schoonmaakplan op. Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak jouw wensen kenbaar.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole (met rayon manager)
 • 4x per jaar (elk kwartaal) evaluatie (met rayon en operationeel manager)
 • Gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen & materialen
 • 400+ schoonmakers in dienst
 • Vast aanspreekpunt

Schoonmaker inhuren voor maatschappelijk impact

Profiteer van onze kennis, passie, advies op maat en jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. Wanneer je een schoonmaker of schoonmaakster wilt inhuren, stellen wij vooraf een plan op. Dit gebeurt in overleg met jou als opdrachtgever.

Voor cleanroomreiniging of industriële schoonmaak draaien onze RAS-gecertificeerde schoonmakers hun hand niet om. Door een schoonmaker inhuren van Balans Schoonmaak kan je een kracht verwachten die met veel precisie en kennis jouw schoonmaakprotocollen volgt en met de beste duurzame schoonmaakmiddelen werkt.

Een goede schoonmaker is goud waard. Het levert gemak en hygiëne op voor jouw personeel. Een schoonmaker inhuren brengt kosten met zich mee. Dat zal voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden anders zijn. Neem contact met ons op, dan stellen wij een offerte op voor de werkzaamheden op jouw werkplek.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze diensten en samenwerkingspartners

Geen klanten , maar samenwerkingspartners. Zo noemen wij de organisaties waar mee wij samenwerken. Onze samenwerkingen gaan namelijk verder dan alleen schoonmaakwerkzaamheden. Wij willen met onze expertise een strategisch partner zijn voor onze samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Onze duurzame aanpak

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Naar ons personeel toe, maar ook naar maatschappij en het milieu. Bij enkel schoonmaakproducten houdt onze duurzame aanpak niet op. Dit is een klein deel van het geheel. Onze belangrijkste missie is dat wij investeren in duurzame inzetbaarheid van mensen en hierdoor maatschappelijke impact maken. Dit doen we door aan diverse criteria voor maatschappelijk verantwoord ondernemen te voldoen:

 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingstrajecten
 • Ziekteverzuimreductie
 • Welbevinden klanten

Betere productiviteit op de werkvloer door schoonmaker inhuren

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit geldt ook voor een werkplek. Op kantoor, binnen een ziekenhuis, op de kinderopvang en in hotels. Een schoonmaker inhuren zorgt direct voor meer efficiency en productiviteit. Wist je dat de productiviteit van jouw werknemers zelfs met 12% kan stijgen wanneer zij werken aan een opgeruimd bureau? Laat staan wat er gebeurt met de productiviteit op de werkvloer wanneer het hele pand blinkend schoon is.

Kies voor het inhuren van een schoonmaker bij Balans Schoonmaak. Wij waarborgen onze kwaliteit door 12x per jaar kwaliteitscontroles uit te voeren op onze schoonmaakdiensten. Daarnaast werken wij efficiënt schoon; onze werknemers maken dáár schoon, waar jij dat nodig vindt. Wij voeren onderhoud en schoonmaak uit waar nodig. Is een zaal ruim een week niet gebruikt? Dan is dweilen overbodig. Door deze dynamische instelling kunnen andere werkzaamheden weer meer aandacht krijgen.

Voordelen van een schoonmaker op kantoor

Tijdsbesparing is de belangrijkste reden waarom klanten voor een schoonmaker inhuren kiezen. Daarnaast zijn er nog meer pluspunten aan het inhuren van een professionele schoonmaker op kantoor. Hieronder staan de grootste voordelen op een rijtje:

 • Tijdbesparing
  Een grote reden om een schoonmaker of schoonmaakster in te huren is de besparing van tijd. Professionele schoonmakers werken geroutineerd en efficiënt waardoor ze in een paar uurtjes veel werk doen. Steek jouw kostbare tijd in plaats van in schoonmaken, in jouw eigen werk.
 • Flexibiliteit
  Professionele schoonmakers schakel je in wanneer je het wilt. Dit kan gemakkelijk na kantoortijden of in het weekend. Zo heb je geen last van een schoonmaker terwijl je werkt en de schoonmaker heeft vrij spel wanneer je niet druk bezig bent op kantoor.
 • Hygiënische en opgeruimde werkplek
  Een schoon, fris en opgeruimd bureau en werkplek draagt bij aan een prettige werkomgeving. In een fijne omgeving werk je veel efficiënter dan in een rommelige werkomgeving.
 • Grondige schoonmaak
  Naast de dagelijkse schoonmaak neemt onze schoonmaker of schoonmaakster ook de periodieke klussen op zich. Denk hierbij aan klussen zoals glasbewassing en vloeronderhoud. Deze taken dragen bij aan de representativiteit van jouw kantoor.
 • Gezonde werkomgeving
  Als een kantoor goed wordt schoongemaakt door een professionele schoonmaker is er minder kans op ziekteverzuim. Geef bacteriën en virussen niet de kans om zich te nestelen op jouw kantoor.
 • Tevreden personeel
  Jouw eigen personeel inzetten voor de schoonmaaklussen hoeft niet meer. Doorgaans stijgt hierdoor het tevredenheidsgehalte, de waardering en de efficiëntie.

Neem contact met ons op

Ons team aan professionele schoonmakers inhuren betekent winst. Vraag vrijblijvend online een offerte aan of neem contact met ons op. Aan de hand van jouw wensen, stellen wij een passend schoonmaakplan op.

In uiteenlopende branches inzetbare schoonmakers

Een schoonmaakster inhuren betekent maatwerk. Altijd en voor iedere branche. Wij bieden innovatieve, facilitaire oplossingen aan in heel Nederland voor diverse partners in branches als:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Veel gestelde vragen over onze schoonmakers:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met jou af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • We stellen samen een persoonlijk schoonmaakplan op. Hierin nemen we alle belangrijke schoonmaaktaken op. Denk hierbij aan schoonmaaktaken zoals stofzuigen, dweilen en stoffen en het periodiek wassen van ramen.

 • In het schoonmaakplan stellen we vast welke taken onze schoonmakers uitvoeren en wat de uren zijn van de schoonmakers. Onze ervaren schoonmakers maken op een zo efficiënt mogelijke manier schoon. Is er tijd over, dan is er bijvoorbeeld tijd voor extra periodieke klussen zoals ramen wassen of vloeronderhoud.