Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Reinigingsbedrijf

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Reinigingsbedrijf

Een deskundig reinigingsbedrijf voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Afhankelijk van de aard van uw bedrijf kunt u te maken krijgen met diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden. Vrijwel iedere onderneming heeft behoefte aan dagelijkse schoonmaak van werkplekken of periodieke glasbewassing. Soms zal gevelreiniging nodig zijn of een speciale dieptereiniging om uw omgeving zeer grondig te laten reinigen. Welke schoonmaakwerkzaamheden u ook uitgevoerd moet hebben, u hoeft zich over de schoonmaak verder geen zorgen te maken als u een deskundig schoonmaakbedrijf inhuurt. Balans Schoonmaak is een deskundig schoonmaakbedrijf en thuis in de vele facetten van schoonmaak. Iedere ruimte, hoe specialistisch ook, maken wij grondig schoon.

Reinigingsbedrijven voor diverse branches

Reinigingsbedrijven zijn nodig in vrijwel alle branches. Balans Schoonmaak heeft veel ervaring met schoonmaak in diverse branches, zoals de horeca, kantoren, onderwijs, medische zorg en ook de schoonmaak van appartementencomplexen. Veel bedrijven hebben behoefte aan algemene schoonmaakwerken, zoals het dagelijks reinigen van kantoren en overige ruimtes. Maar er zijn ook bepaalde schoonmaakwerken die typisch zijn voor een bepaalde branche. Juist voor deze vormen van schoonmaak is expertise nodig en die kunnen wij u leveren. Gaat het bijvoorbeeld om gevoelige ruimtes, zoals cleanrooms, dan weten onze schoonmakers wat ze moeten doen en hoe. In welke branche u ook werkzaam bent, wij garanderen naast een goede schoonmaak ook een perfecte samenwerking.

Industriële reinigingsbedrijven voor specifieke industrieën

De industriële sector bestaat uit diverse bedrijfstakken. In de industrie zijn bedrijven werkzaam die te maken hebben met de voedselindustrie, maar ook installatiebedrijven en productiebedrijven. Voor diverse bedrijfstakken zijn industriële reinigingsbedrijven gewenst. Alleen zo heeft u de garantie op een deskundige schoonmaak volgens uw reglementen. Door onze jarenlange ervaring in de industriële sector, weten wij welke protocollen er gevolgd moeten worden en welke reinigingsmiddelen er gebruikt moeten worden. Heeft u ook een industrieel schoonmaakbedrijf nodig voor uw specifieke industriële schoonmaakwerkzaamheden? Neemt u dan contact op met Balans Schoonmaak.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: