Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak bejaardentehuis

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaak bejaardentehuis

Met professionele schoonmaak bejaardentehuis meer tijd over voor aandacht

In uw bejaardentehuis doet u er alles om het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. In een bejaardentehuis zijn de bewoners vaak nog relatief gezond, maar hebben ze wel behoefte aan de nodige begeleiding en aandacht. Het geven van aandacht aan uw bewoners kan door de drukke werkzaamheden van uw personeel wel eens ontbreken. Helemaal als uw medewerkers zich ook bezig moeten houden met de schoonmaak van het bejaardentehuis. Het is verstandig om voor de schoonmaak in uw bejaardentehuis een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Zo blijft uw bejaardentehuis goed schoon en heeft uw personeel meer tijd om aandacht aan de bewoners te schenken.

Voor alle facetten van het schoonmaken van een bejaardentehuis

Het grote voordeel van het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw bejaardentehuis, is dat er ook meer tijd is om andere schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Uiteraard moet het basis schoonmaakonderhoud gebeuren, zoals het dagelijks reinigen van de openbare ruimtes en sanitaire voorzieningen. Maar ook periodieke glasbewassing is mogelijk of eens in de zoveel tijd een dieptereiniging. Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor uw bejaardentehuis, neemt u dan contact op met Balans Schoonmaak. Met onze jarenlange ervaring, wordt uw bejaardentehuis goed onderhouden. Dit is wel zo prettig voor de bewoners, bezoekers en uw personeel.

Bejaardenhuis schoonmaken door Balans Schoonmaak

Als professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf hoeft u zich met Balans Schoonmaak geen zorgen meer te maken over de dagelijkse schoonmaak van uw bejaardentehuis. Onze schoonmakers voeren dagelijks de basis schoonmaakwerkzaamheden uit, zodat bewoners altijd gebruik blijven maken van schone ruimtes. Met periodieke glasbewassing blijven de bewoners altijd naar buiten kijken door frisse en heldere ramen en ook met meer specifieke schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij u helpen. Denkt u aan schoonmaak van de keuken, waar goed op de hygiëne gelet moet worden of ruimtes waar zieke bewoners worden verpleegd. Een bejaardenhuis schoonmaken wordt door ons altijd met deskundigheid en respect voor de bewoners uitgevoerd.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: