Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakservice

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakservice

Geniet van een schoon bedrijf met een professionele schoonmaakservice

In welke branche u ook werkzaam bent, een schoon bedrijf is noodzakelijk. Een schoon bedrijfspand zorgt voor een prettige werksfeer voor uw medewerkers en een stijlvol ontvangst van uw bezoekers. Dit geldt in de eerste instantie voor het algemene schoonmaakonderhoud. Uw kantoor en werkruimtes worden dagelijks gebruikt, dus het dagelijks schoonmaken van deze ruimtes is noodzakelijk om in een prettige werksfeer te kunnen blijven werken. Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud zijn er nog tal van specialistische schoonmaakwerken, zoals glasbewassing, dieptereiniging of specialistische schoonmaakwerken die branchegerelateerd zijn. Hiervoor heeft u een schoonmaakbedrijf nodig die een uitgebreide schoonmaakservice aanbiedt.

De schoonmaakservices van Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf die actief is in de gehele randstad en met hulp van ruim 400 medewerkers, de verantwoording heeft voor de dagelijkse schoonmaak van 600 panden. Wij bieden een breed aanbod van schoonmaakservices aan, zodat u ons voor vrijwel iedere schoonmaakklus kunt inschakelen. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud? Wilt u uw ramen op grote hoogte laten stralen of moeten uw cleanrooms specialistisch gereinigd worden? Wij kunnen het allemaal en hebben hier al ruim 25 jaar ervaring mee. Wanneer u een schoonmaakbedrijf zoekt, neemt u dat eens contact met ons op om te zien van welke schoonmaakservices u gebruik kunt maken.

Specialistische schoonmaak service

Balans Schoonmaak is er niet alleen voor uw algemene schoonmaakwerkzaamheden. In bepaalde branches is een specialistische schoonmaak service nodig. Denkt u hierbij aan zorginstellingen, laboratoria of het reinigen van hotels. Wij zijn experts in alle vormen van schoonmaak. Onze medewerkers zijn opgeleid om bepaalde specialistische schoonmaakservices uit te voeren. Soms is het nodig om naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud een ruimte extra te reinigen. Zo kunt u een dieptereiniging door ons laten uitvoeren van bijvoorbeeld uw keuken of sanitair. Hierdoor wordt ieder plekje zeer grondig gereinigd en bent u verlost van zeer hardnekkig vuil.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: