Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Een specialistisch schoonmaakbedrijf helpt u bij specifiek schoonmaakwerk

In bepaalde branches is het basis schoonmaakonderhoud niet voldoende. Hier dienen specialistische schoonmaakwerken uitgevoerd te worden. Dit is bijvoorbeeld het geval in zorgcentra. Medische instellingen, zoals een ziekenhuis of verpleeghuis moeten zeer grondig gereinigd worden en ontdaan van bacteriën en ziektekiemen. Dit om de gezondheid van de patiënten niet in gevaar te brengen. Een dergelijke specialistische schoonmaak is ook nodig in laboratoria en cleanrooms. Hier staan gevoelige apparaten die snel door stof en en vuil aangetast worden. Ook in deze ruimtes geldt dat hygiëne en desinfectie centraal moeten staan. Voor deze specialistische schoonmaak kunt u het beste een specialistisch schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Specialistische schoonmaakbedrijven voor de industrie

Een andere bedrijfstak waar behoefte is aan specialistische schoonmaakbedrijven is de foodsector. Bedrijven waarin voedselverwerking centraal staat, moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al deze eisen moeten voorkomen dat voedsel aangetast wordt en een zeer specialistische schoonmaak is dan ook nodig. Moeten er bij u specialistische schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden? Dan is Balans Schoonmaak uw partner. Wij zijn zeer ervaren in specialistische schoonmaakwerken en hebben daarom ook gecertificeerd personeel in dienst. Onze medewerkers weten dus welke procedures en protocollen ze moeten volgen, voor het specialistisch en hygiënisch reinigen van uw ruimtes. In welke branche specialistische schoonmaak moet plaatsvinden maakt ons niet uit, wij hebben ervaring met specialistische schoonmaak in alle soorten branches.

Dieptereiniging door een specialistisch schoonmaakbedrijf

In bijvoorbeeld de foodsector is dagelijkse reiniging volgens bepaalde procedures zeer belangrijk. Zo blijven uw gevoelige ruimtes goed schoon en hygiënisch. Toch is een regelmatige dieptereiniging noodzakelijk. Rondom bepaalde keukenapparatuur en achter lastig te bereiken plekken kan zich stof, vuil en vet ophopen en die bij het dagelijkse schoonmaakonderhoud nauwelijks verwijderd kunnen worden. De schoonmakers van Balans Schoonmaken voeren voor u graag een dieptereiniging uit. Met stoommachines en desinfecterende reinigingsmiddelen krijgt uw ruimte een reiniging volgens de HACCP richtlijnen. Na een kwaliteitsinspectie weet u zeker dat uw ruimte 100% schoon en hygiënisch is.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: