Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Specialistische reiniging

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Specialistische reiniging

Een specialistische reiniging van jouw gevoelige ruimtes

In bepaalde industrieën, in de medische wereld en in onderzoeksruimtes volstaat standaard schoonmaak niet. Hier is een specialistische reiniging nodig. In deze ruimtes worden patiënten verpleegd, wordt voedsel verwerkt of is een klinisch schone ruimte nodig. Een specialistische reiniging houdt in dat de ruimtes worden schoongemaakt volgens bepaalde richtlijnen en procedures. Zo kan kan een gedesinfecteerde en hygiënische ruimte gegarandeerd worden. Een eenmalige specialistische reiniging is niet voldoende. Het is van belang dat de ruimtes voortdurend specialistisch gereinigd worden. Voor deze specialistische schoonmaak is de keuze van het schoonmaakbedrijf erg belangrijk. Balans Schoonmaak kan voor je specialistische reiniging uitvoeren.

Specialistisch reinigen van zorgcentra

Een ziekenhuis, verpleeghuis of revalidatiecentrum zijn allemaal voorbeelden van instellingen met relatief veel kwetsbare patiënten en bewoners. Zij zijn extra vatbaar en kunnen in een onhygiënische ruimte ziek worden. Juist in zorginstellingen is specialistisch reinigen uitermate belangrijk om de gezondheid van de bewoners te garanderen. Dit maakt ook het werk van de hulpverleners veel gemakkelijker en bezoekers zullen zien dat hun geliefden veilig worden opgevangen. Door jarenlange ervaring weet Balans Schoonmaak alle ins en outs van het specialistisch reinigen in zorgcentra. Onze schoonmakers zijn hier voor opgeleid en pakken jouw ruimtes met de allergrootste zorg aan.

Reinigen specialistisch door Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is ervaren en heeft een grote expertise opgebouwd betreffende het specialistisch reinigen door specialistisch schoonmaakpersoneel. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en weten daarom aan welke procedures en protocollen ze moeten voldoen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw ruimtes volgens jouw brancherichtlijnen zijn gereinigd. Onze kennis van specialistisch reinigen is dusdanig groot, dat wij actief zijn in tal van verschillende branches. Een vorm van specialistisch reinigen is ook dieptereiniging. Als je sanitaire ruimtes of keukens zeer grondig gereinigd wilt hebben, dan zetten wij onze specialistische schoonmaakapparatuur in. Je weet dan zeker dat jouw ruimte optimaal gedesinfecteerd wordt.

Duravermeer x Balans

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

Je kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: