Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Zorgcentra schoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Zorgcentra schoonmaak

Laat in uw zorgcentra de schoonmaak professioneel aanpakken

Zorgcentra richten zich op verzorging en/of het herstel van patiënten. De zorg is een branche waar personeel het erg druk heeft. Mede door een nijpend personeelstekort, is het natuurlijk onbegonnen werk voor zorgcentra om de schoonmaak in de gaten te houden of te regelen. Daarom doet u er verstandig aan om Balans Schoonmaak in te schakelen wanneer uw zorgcentrum schoonmaak nodig heeft. Wij zijn thuis in alle vormen van schoonmaak en weten wat er komt kijken bij het schoonmaken van zorgcentra. Mede doordat zorgcentra schoonmaak zo specialistisch is, mag u van ons de allerhoogste kwaliteit verwachten.

Waarom is voor een zorgcentrum schoonmaak van hoog niveau vereist?

Na de zorgverlening voor de patiënt, is in een zorgcentrum schoonmaak het belangrijkste wat telt. Een zorgcentrum dient een hoge mate van hygiëne te hebben, zodat ziektebacteriën niet overgedragen worden. Een zorgcentrum heeft bewoners of wordt regelmatig bezocht door bezoekers met een laag afweersysteem en die gemakkelijk ziektes kunnen oplopen. De schoonmaak in een zorgcentrum is specialistisch werk, dat uitvoert moet worden door ervaren en goed opgeleide schoonmakers. Hiervoor kunt u terecht bij Balans Schoonmaak. Onze schoonmakers zijn gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en glazenwassersbranche (RAS). Wij leveren hierdoor hoge kwaliteit en uitgebreide kennis voor een hygiënische schoonmaak in zorgcentra.

Balans Schoonmaak is graag uw schoonmaakbedrijf voor zorgcentra

Als schoonmaakbedrijf voor zorgcentra, heeft Balans Schoonmaak een naam hoog te houden. Wij hebben veel ervaring in de schoonmaak van zorgcentra en zetten hier goed opgeleid personeel voor in. Naast reguliere schoonmaak, voeren wij ook specialistische schoonmaakwerken uit, zoals grondige vloerreiniging of dieptereiniging in ruimtes waar hygiëne zeer belangrijk is. Wij kunnen u hierdoor hoogwaardige schoonmaak van uw zorgcentrum garanderen. Neemt u gerust contact met ons op, als u meer wilt weten over onze dienstverlening en hoe wij schoonmaak van zorgcentra specifiek aanpakken.

Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar voeren wij onze schoonmaakdiensten uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: