Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Schoonmaakbedrijf De Meern

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in De Meern? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaak!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in De Meern en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in De Meern?

In welke branche u ook werkzaam bent, in ieder bedrijf neemt de schoonmaak een belangrijke of minder belangrijke rol in. Voor een kantoorpand wilt u graag dat er dagelijks schoongemaakt wordt, zodat medewerkers in een schone omgeving werken en u bezoek altijd in een schone omgeving ontvangt. In een kinderdagverblijf of school is het belangrijk dat lokalen goed stofvrij worden gehouden, evenals het sanitair. In de horeca moet dan weer extra aandacht besteed worden aan een hygiënische reiniging van de keuken. Balans Schoonmaak is werkzaam in vrijwel alle branches, waardoor u ons ook voor zeer specifieke schoonmaakwerken kunt inschakelen.

Gevelreiniging door schoonmaakbedrijven in de De Meern

Uiteraard is het belangrijk dat uw bedrijf goed schoon wordt gehouden. Op deze manier is uw interieur uw visitekaartje en kunt u bezoekers in stijl ontvangen. Tevens zal het personeel in een schone en gezonde omgeving veel productiever zijn. Maar ook de buitenkant van uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Zijn de gevels van uw pand vervuild met mos of misschien met roetplekken als uw pand aan de snelweg staat? Of wordt uw pand ontsiert door graffiti? Schakel dan Balans Schoonmaak in voor gevelreiniging. Wij kunnen voor u een gevelbehandelplan opstellen. Wij bepalen dan het soort gevel en op welke wijze wij de gevel zonder schade kunnen reinigen. Bij gevelreiniging brengen wij altijd een speciale coating aan. Hiermee wordt vervuiling en schade in de toekomst voorkomen.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in De Meern

Welke soort van schoonmaak u ook zoekt, Balans Schoonmaak is graag uw schoonmaakbedrijf in De Meern. Al sinds 1995 zijn wij actief in de schoonmaak, waardoor wij veel ervaring hebben. Onze medewerkers zorgen er dagelijks voor dat 600 panden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht schoon worden gehouden. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, wij zijn actief bij bedrijven in alle soorten branches. Maak gerust een afspraak met ons of vraag een vrijblijvende offerte en wie weet kunnen wij een lange samenwerking tegemoet zien.

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane