Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Nieuwegein

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein voor al uw schoonmaakwerken

Als uw bedrijf is gevestigd in Nieuwegein of omgeving en u bent op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Nieuwegein, neemt u dan eens contact op met Balans Schoonmaak. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen heel divers en zelfs branchegerelateerd zijn. Een brede kennis van het schoonmaakvak is nodig en dit kunnen wij leveren. Dit geldt voor alle vormen van schoonmaak, van het dagelijks schoonmaken van kantoren, scholen, winkelcentra en openbare ruimtes tot de meer specialistische schoonmaak. Hieronder vallen onder meer vloerreiniging, glasreiniging, dieptereiniging of het schoonmaken van treintoestellen. Wij zorgen ervoor dat uw ruimtes altijd schoon zijn, zodat u in een veilige en hygiënische omgeving werkt.

Vloeronderhoud door een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor uw bedrijfspand. Een schone vloer valt direct op, zodra u de ruimte binnenkomt. Hieraan valt te zien dat u aandacht geeft aan het onderhoud van uw ruimtes. Maar een schone vloer is ook belangrijk voor de kwaliteit van uw vloer en u kunt hier zelfs de levensduur mee verlengen. Vooral bedrijfsvloeren kunnen zeer intensief gebruikt worden en moeten met enige regelmaat goed worden gereinigd. Vuile of gladde vloeren kunnen ook voor een gevaarlijke werkomgeving zorgen. In overleg met Balans Schoonmaak, kunt u bepalen hoe vaak uw vloeren gereinigd moeten worden en wanneer er groot onderhoud moet plaatsvinden. Als schoonmaakbedrijf in Nieuwegein, zijn wij expert in vloerreiniging en hebben onze medewerkers hiervoor speciale trainingen gevolgd. Wij zorgen voor uitnodigende vloeren in uw bedrijfspand.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Met Balans schoonmaak uw schoonmaakbedrijf in Nieuwegein gevonden

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein of omgeving? Het werkterrein van Balans Schoonmaak ligt in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Ook in Nieuwegein zijn wij actief en zijn graag uw betrouwbare schoonmaakbedrijf voor de dagelijkse of periodieke schoonmaak. Tevens kunt u ons inschakelen voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Wij hebben hiervoor ruim 400 gecertificeerde schoonmakers in dienst, die er dagelijks voor zorgen dat u in een schone en hygiënische omgeving kunt werken.

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane