Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Zandvoort

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Zandvoort

Met een schoonmaakbedrijf in Zandvoort een schoon bedrijfspand

U kunt van uw medewerkers uiteraard onmogelijk vragen om na werktijd nog eens hun werkplek schoon te maken. Hiervoor heeft u hen ook niet in dienst genomen en zij zijn geen experts. Ga voor schoonmaak op welk gebied ook, naar Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Zandvoort. Wij zijn de experts als het op schoonmaak aankomt en kunnen iedere schoonmaakopdracht aan. Wilt u ons dagelijks inhuren voor de schoonmaak of heeft u aanvullende schoonmaakwerken, zoals vloerreiniging of glasbewassing? Wij doen dit voor u, zodat u de zekerheid heeft dat schoonmaak van uw pand door professionals wordt uitgevoerd.

Een dieptereiniging door schoonmaakbedrijven in Zandvoort

Er zijn bepaalde branches waar hygiënische omstandigheden erg belangrijk zijn. Hiertoe kunt u onder andere de zorg toe rekenen. Maar ook andere branches, zoals de horeca vallen onder strenge regelgeving omtrent de hygiëne. Natuurlijk kan de reguliere schoonmaak hier ook plaatsvinden, maar er moet met enige regelmaat ook een dieptereiniging plaatsvinden van sanitair en de (horeca)keuken. Bij een dieptereiniging wordt er onder andere gewerkt met stoommachines, waardoor ruimtes met hitte worden gereinigd. Machines en apparatuur worden van hun plek gehaald, zodat alle bacteriën gedood worden en de ruimte weer fris en volgens de geldende regelgeving volledig hygiënisch is. Ook voor een dieptereiniging kunt u altijd terecht bij Balans Schoonmaak, of dit nu eenmalig of periodiek moet plaatsvinden.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Balans Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf in Zandvoort

Is uw organisatie in Zandvoort of omgeving gevestigd? Als u een schoonmaakbedrijf in Zandvoort zoekt, dan maakt u een goede keuze met Balans Schoonmaak. Wij voeren voor u de dagelijkse schoonmaak uit, maar bieden ook aanvullende dienstverlening. Zo kunnen wij uw vloeren grondig reinigen, wij zijn er voor glasbewassing op iedere hoogte en reinigen zelfs uw gevels. Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd en leveren hierdoor topkwaliteit werk. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zandvoort en omgeving.

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane