Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Vloerbedekking reinigen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Vloerbedekking reinigen

Vloerbedekking reinigen

Vloeren krijgen een hoop te verduren: dagelijks gaan er een boel schoenen, hakken en misschien zelfs wielen overheen. Dit kan flink wat vervelende vlekken achterlaten in uw vloerbedekking en die zijn niet eenvoudig weg te poetsen. Daarnaast kunnen factoren zoals vuil en vocht zorgen voor slijtage. U wilt natuurlijk dat uw vloer er netjes uitziet, immers draagt dit bij aan de eerste indruk van uw bedrijfspand. Maar vloerbedekking reinigen is geen koud kunstje. Balans Schoonmaak kan u hierbij helpen. Wij hebben alle expertise in huis om uw vloerbedekking op een professionele manier te reinigen. Zo kunt u langer genieten van uw vloerbedekking.

Duurzaam vloeronderhoud

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruikmaken van uw huidige vloerbedekking. Vloerbedekking door het gehele pand is immers een grote investering. Laat daarom uw vloerbedekking reinigen op periodieke basis door een échte specialist. Balans Schoonmaak geeft uw vloerbedekking een flinke oppepper. Uw vloerbedekking reinigen draagt bij aan de levensduur van uw vloerbedekking. Dit voorkomt dat u binnen een korte tijd weer nieuwe vloerbedekking moet aanschaffen. En dit scheelt weer behoorlijk in de kosten.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze diensten en samenwerkingspartners

Nemen wij u de schoonmaak uit handen? Dan zien we u niet als klant, maar liever als een samenwerkingspartner. Wij denken namelijk graag met u mee in het gehele schoonmaakproces en adviseren en optimaliseren waar nodig. Wij streven te allen tijde naar een duurzame samenwerking. Zo zijn wij bijvoorbeeld trots op onze duurzame samenwerking met partner AZ Alkmaar. Bent u benieuwd met wie wij nog meer samenwerken? Klikt u dan hier.

Recencie AZ

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is een full-service schoonmaakbedrijf. Wij werken dagelijks met ruim 400 gecertificeerde schoonmaakspecialisten aan een schoner Nederland. Dagelijks maken wij meer dan 600 panden schoon. Een ervaren partner, kunt u dus wel zeggen. Bijzonder is dat al onze medewerkers een expertise in het schoonmaakvak hebben. Zo hebben wij onder meer specialisten in cleanroom reiniging, dieptereiniging, gevelreiniging, glasbewassing en vloerbedekking reinigen. Zo weet u zeker dat u door een specialist geholpen wordt. Laat uw vloerbedekking reinigen door Balans Schoonmaak!

Niet alleen kunnen wij u helpen met verschillende schoonmaakdiensten, ook het aantal branches waarin wij actief schoonmaken is erg groot. Wij hebben onder meer ervaring met schoonmaakklussen in de retail, horeca, evenementen branche, vastgoed, bouw en meer.

Vloerbedekking reinigen op maat

Geen organisatie en geen vloerbedekking is hetzelfde. Daarom maken wij voor u een schoonmaakplan op maat. Hierin staan uw wensen centraal. Hier hoort ook een offerte op maat bij die geheel is toegesneden op uw situatie. Zo kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden.

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties: