Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Cleaning services

Van vastgoed tot kinderdagverblijf, wij ontzorgen je graag met onze cleaning services. Zet ons in in jouw branche, voor iedere ruimte. Met een vaste ploeg aan medewerkers wordt jouw kantoorpand, kinderdagverblijf, medische zorginstelling of vastgoed elke keer weer omgetoverd tot een schoon en fris geheel. Cleaning services worden breed ingezet en breed gewaardeerd.

Vraag nu een offerte aan voor de cleaning services. Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op om een passend plan op te stellen. Wij pakken iedere aanvraag voor cleaning service met beide schoonmaakhandschoenen aan. Het enige wat vereist is, is een gebouw. De binnenruimtes worden schoongemaakt, maar ook het glaswerk en de gevels. Zodoende kun je jouw gasten en medewerkers op een professionele manier ontvangen.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

De diensten van onze cleaning services

Iedere klant (ook wel partner genoemd) heeft weer andere wensen als het om cleaning service gaat. Jij bepaalt wat er schoongemaakt mag worden en in welke frequentie. Wij zorgen ervoor dat onze ploeg zo efficiënt mogelijk aan de slag gaat bij het uitvoeren van de cleaning services.

Wat kan je zoal laten schoonmaken door de cleaning services?

Bovenstaande is in grote lijnen waar onze cleaning services uit bestaan. Wil je het meer specificeren of heb je andere wensen? Neem contact met ons op. Er is veel mogelijk en wij willen je graag van dienst zijn.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze diensten en samenwerkingspartners

Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn daarom meer dan alleen onze klant. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Waarom Balans Schoonmaak?

Kwaliteitswaarborging

Al onze nieuwe medewerkers worden opgeleid, zodat de cleaning service helemaal volgens protocol verloopt. Ook na deze opleiding krijgen de medewerkers op frequente basis trainingen. Op de werkvloer zelf wordt een DKS (dagelijks kontrole systeem) en een belevingsmeter ingezet. Door dit op vaste frequentie te checken, wordt de kwaliteit van de cleaning service des te meer gewaarborgd.

Gecertificeerd

Wij streven naar het hoogste niveau voor de cleaning services. Om dit te behalen én te bewijzen, hebben wij ons laten certificeren. Balans Schoonmaak is ISO-9001, ISO 14001 gecertificeerd. Dit zijn kwaliteits- en milieumanagement certificaten.

Fullservice dienstverlening

Ontdek welke passende oplossing matcht met jouw schoonmaakwensen voor de cleaning services. Wij bieden allerlei specialistische werkzaamheden aan, huismeesterdiensten, dieptereiniging schoonmaak, cleanrooms, bouwschoonmaak en gevelreiniging.

Snel van start met onze cleaning services

Samen met de opdrachtgever kijken we naar een geschikte startdatum voor de cleaning services. Afhankelijk van de opdracht is dit binnen 2 weken tot 2 maanden.

Cleaning service op maat

Elke bedrijfsruimte is anders. Daarom is het mogelijk om bij ons een schoonmaakplan op maat aan te vragen. Bij ons ben je voor dienstverlening schoonmaak aan het juiste adres.

Vraag nu een offerte aan voor de cleaning services. Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op om een passend plan op te stellen.

Het is mogelijk om onze cleaning services in heel Nederland aan te vragen. Bekijk onder andere de volgende locaties waar wij veel actief zijn:

Veel gestelde vragen over cleaning services:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Elke klant heeft andere wensen. We stellen dan ook een persoonlijk schoonmaakplan op voor jou. Jij bepaalt wat er wordt schoongemaakt en hoe vaak. Denk bij onze service aan periodieke schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging, vloeronderhoud en cleanroom reiniging.

 • Een dagelijkse of periodieke schoonmaak draagt bij aan de netheid en hygiëne van jouw pand. Het schoonmaken en opruimen van bureaus, het schoonmaken van toiletten en het stofzuigen en dweilen wordt uit handen genomen. Een dieptereiniging raden we vooral aan voor professionele keukens en sanitaire ruimtes. Zichtbaar én onzichtbaar vuil word aangepakt en er wordt geen millimeter overgeslagen door onze schoonmakers.

 • Belangrijk is dat duurzaam gedrag ontstaat, wanneer hier gelegenheid voor wordt geboden. Onze werknemers worden dagelijks gemotiveerd en krijgen meer duurzame kennis door interne scholing. Rondom duurzaamheid bestaan verschillende uitdagingen. We komen daarom graag eens met je praten over jouw wensen rondom duurzame facilitaire dienstverlening. Jouw visie hierover is waardevol en laat onze mensen uitblinken in hun vak.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane